Je Gouden Vonk

Wil jij energie en voldoening krijgen uit je werk en relaties?

Je staat op een kruispunt in je leven. Nu ben jij aan de beurt. Je hebt al op internet zitten speuren en boekjes zitten lezen wat jou zou helpen. Je zou veel blijer zijn als door jou toedoen, een mens op de wereld er beter van wordt. Helpen is jouw ding en dan wel zonder jezelf te verliezen.

Je weet dat je je fijner gaat voelen als je investeert in jezelf. Die plannen die je al langer hebt, ook gaat uitvoeren. 

Waar begin je met je Gouden Vonk vinden en neerzetten in de wereld? Welke stappen moet je nemen, zonder dat je leven uit balans raakt? Je weet heel veel, dan heb ik het niet over schoolse kennis. Maar je hebt een specifieke wijsheid die typisch voor jou is en kan daar enorm veel mensen mee helpen. Maar hoe deel je dat met de wereld?

Ben jij er klaar voor om ‘eindelijk’ je GOUD terug te vinden en te concretiseren op geheel jou eigen wijze? En het met de wereld te delen, waardoor  je werk en relaties je energie geven? Wil jij je niet langer iets aantrekken van wat anderen vinden?

Als jij je vrij, vitaal en vol creatievuur wilt voelen, dan is dit online programma het belangrijkste dat jij gaat doen!

Online Programma Je Gouden Vonk

Een geschenk voor jezelf, van onschatbare waarde voor de wereld. 28 weken, iedere week 1 stapje.

Dit programma haalt de onvoorstelbare kracht en potentie naar boven die jij hebt om
positieve verandering in je eigen leven te brengen.

 Ik bied je een online programma van 28 weken met 28 video’s en werkboeken die je elke week op maandag om 9 uur ontvangt en iedere week op maandagavond om 20 uur Online groepscoaching. In vier fases begeleid ik je door een praktisch bewezen 7 stappenplan van Hartendiefje. Iedere dag ga jij een stapje zetten in de richting van je Gouden Vonk. Dit proces heb ik ingericht om in actie te komen vanuit je verlangen. Je krijgt handvatten aangereikt om de Obstakels en angsten aan te gaan die zich aandienen op je pad. Zonder grote risico’s te nemen ga jij daardoor doen waarvoor je op de wereld bent gezet…. zelfs wanneer je nu nog niet weet waar je naar verlangt en ook als je veranderen best spannend vindt…Zodat je meer voldoening en energie uit je werk en relaties krijgt. Het zijn de lessen die ik geleerd heb in mijn eigen leven, op mijn pad van gestresste manager naar een ontspannen spirituele ondernemer.

Het zijn de stappen waarmee ik de afgelopen 13 jaar succesvol transformaties begeleid van honderden mensen en ook binnen verandertrajecten in organisaties zoals ProRail, NS, UvA, Rabobank. Hierdoor ben je in staat om je diepste verlangens te ontdekken, te ontwikkelen tot concrete concepten, die zo authentiek en bijzonder zijn, dat ze erg waardevol zijn voor jezelf en een ander, zodat de vonk er vanaf spat. Jouw bijdrage aan een betere en gezondere wereld.

 

4 psychologische fases 

energeFase 1 – JE VERLANGEN
Je richt je blik van de ander naar jezelf. Dat zorgt ervoor dat je vaker uit balans raakt. Je word je bewust, hoe dat mechanisme werkt en krijgt er daardoor mee vat op. Je ontdekt waar je energie van krijgt en wat je energie kost.  Je maakt jezelf vrij van de verwachtingen van anderen. Je krijgt vertrouwen en moed. Je ontdekt waar jij naar verlangt.

Fase 2 – JE GOUDEN GAVE
Je ontdekt wat jij nodig hebt en hoe je goed voor jezelf zorgt. Je hebt vaste rituelen die je helpen om af te stemmen op je intuïtie, je behoefte en om je vertrouwen te voeden. Je wordt je bewust van jouw specifieke gevoelige GOUDEN gave. Je zoomt in op je shit en formuleert je shine. Ook al weet je het nog niet zo goed, je gaat op verkenningstocht. Je verlangen wordt concreter en jij wordt transparanter. Je energie en focus neemt toe!

Fase 3 – JE WAARDE VOOR DE WERELD
Je maakt hartencontact met anderen. Je komt angsten en obstakels tegen. Al improviserend ontdek je wat je houding, gedrag en communicatie effect heeft op de ander. Je staat op en durft je uit te spreken en stelt grenzen. Je gaat op zoek naar raakvlakken met mensen wie jouw Goud, van waarde is. Er komen mensen op je pad om je iets te zeggen of om je te helpen.

Fase 4 – JE VONK
Rust en actief zijn wisselt elkaar af. Je buik is je anker, je stuur en kompas. Je zelfmanagement neemt toe en bij tegenslag zoek je oplossingen en stuur je bij. Er wordt steeds meer van het nieuwe betekenisvolle zichtbaar in je leven. In je werk, je activiteiten buiten je werk en in je relaties. Je richt je leven steeds meer in op je eigen wijze. Met jouw Goud help je anderen, zonder jezelf te verliezen. Je voelt je vrij, vitaal en vol creatievuur.

Dit is wat het oplevert voor je

✅ De eerste stap ​die je moet zetten, als je kiest om de zon in je hart te laten schijnen

✅ Hoe je thuis een “heilige rustplek” creëert​ in de hysterische kermis

✅ Waarom ​“vertrouwen” het toverwoord is​ om op te staan uit de grijze massa

✅ Hoe je gratis wijsheid ontvangt, je vuur aanwakkert, door het winkeltje drie cm onder je navel

✅ Dat met het ritueel van de 123 Dagkadans​, doorzetten geen issue meer is

✅ Hoe jij je eigen beste vriend wordt en je meer energie krijgt

✅ Hoe jij je focus vergroot, zodat je vaart​ maakt

✅ Dat je ‘echt’ ​binnen 30 dagen 1 giftige gewoonte kan veranderen

✅ Een techniek, waardoor je opstaat, nadat je keihard uit de kermisattractie bent geslingerd

✅ Hoe je ​nieuwe, voor jou ongewone dingen doet,​ ook al vind je het doodeng

✅ Wat de grootste oorzaak is, van niet verder komen in je nieuwe avontuur

✅ Wat je moet doen zodat anderen met liefde jouw verhaal in trilling te brengen

✅ Hoe je ​altijd werk hebt en nooit meer eenzaam bent​, vanuit je eigen tempel

Je krijgt hulp bij obstakels

Je bent vol enthousiasme begonnen met je transformatie en dan soms kom je totaal niet meer vooruit. Je voelt je schuldig omdat je er niet verder mee aan de slag gaat. Daarom bundel ik graag de energie. Ik richt bij elk online programma wat ik heb een community met gelijkgestemden in, om elkaar te helpen, doorbraken te vieren, voor doorzetten en meedenken, delen en vragen te stellen.

Naast dat we allemaal energie geven en ontvangen, steek ik zelf ook veel energie in de groep, want ik ben dol op obstakels overwinnen. Dat klinkt misschien gek, maar als er een probleem is, een obstakel, dan voel ik echt mijn creatieve vuur aangaan. Kom maar op, ik zal er alle effort insteken om slimme vragen te stellen en tools aanreiken om verder jou verder te laten komen.

Dat is mijn resultaatgerichte, hulpverlenende en creatieve inborst.

Iedere week steun ik je door op maandagavond om 20 uur je online groepscoaching te geven. als er geen vragen uit de groep zijn behandel ik een veelvoorkomend thema.

Hier is het volgende wat je moet doen

 In dit online programma komt alles samen. Al mijn liefde en energie heb ik de afgelopen 3 jaar in dit programma gestopt. Mijn 20 jaar management ervaring, mijn 13 jaar ondernemerschap, mijn transformatie expertise en alle opleidingen die ik gevolgd heb in Nederland en het buitenland. Expertise inhoudelijk over hoe je bewust wordt, je intuïtie ontwikkelt, je eigen gedrag stuurt en obstakels overwint. En ook hoe je je eigen kernkwaliteiten verwoord in een krachtig concept, resultaat definieert waar je naar toe wilt, een stappenplannen maakt om er te komen en ook jezelf aanstuurt om het te gaan doen. Ik heb een gedegen HBO opleiding in de hulpverlening, HBO creatief therapie, Trainingsopleiding bij CRM, Projectmatig creëren bij Kernconsult, Oplossingsgericht werken bij Kim Soo, Qigong en Yoga lessen, Meditatietraining bij Deepak Chopra, Tony Robins en Joseph Macclendon, 365 dagen Succesvol, story telling bij Aart Jan van Erkel. Aan mijn werkervaring en opleidingen zie je dat ik naast een creatieve, spirituele, sociale kant ook een ondernemende en resultaatgerichte kant heb. Daarom help ik ook veel ondernemers. Je eigen ontwikkeling geeft je bedrijf ook een enorme boost.  Omdat dit programma nieuw is en nog maar door 15 mensen is gevolgd, bied ik het tot 1 januari 2020 aan,

niet €  3.108,00 maar voor €  997,00. Dat is € 35,60 per week!

Daarbij krijg je nog 2 extra’s gratis erbij als je voor 1 januari 2020 start:

1. Zeven natuur Meditaties
Zeven Natuurmeditaties met natuuropnames van uit Spanje, Frankrijk en Nederland 
2. Ochtendritueel “De fontein van de Jeugd”
Vijf filmpjes met mijn ochtendritueel “De fontein van de Jeugd” en een sjabloon hoe jij het ochtendritueel kunt inrichten dat bij jou past

Als je je aanmeldt ontvang je gelijk de inloggegevens in je mailbox. Je hoeft dus niet te wachten, maar kunt gelijk starten. Ik weet dat € 997 extreem goedkoop is… voor wat jij krijgt. Maar ik geef je deze online training voor deze lage prijs omdat ik zoveel mogelijk mensen wil motiveren om echt te gaan doen waarvoor ze op de wereld zijn. Mensen waarbij hun Je Gouden Vonk aan is, zorgen ook beter voor hun omgeving. Ze krijgen liefdevoller relaties, ze zijn zuinig op de natuur, verspillen minder eten. Mijn “waarom” van dit werk is stiekum nog wat groter. Het jouw helpen Je Gouden Vonk te vinden en ook “samen bouwen aan een liefdevolle, gezondere wereld”.

Is er een garantie? Jazeker!

Een 14 dagen 100% niet tevreden geld terug garantie

Ik verzeker je ervan dat jij dit online programma geweldig vinden. Ben je niet tevreden? Stuur een mailtje naar marian@vandekermisnaardetempel.nl of bel me even op: 06 51882764. Dan geef ik je direct je € 997 terug, zonder ingewikkelde vragen te stellen. Hoe eerlijk is dat?

Dit aanbod is echt gelimiteerd. Vraag daarom nu jouw programma aan, voordat het aanbod verdwijnt.

Bedankt voor het lezen en ik kijk ernaar uit van je te horen!

Marian Janssen

PS: Voor het geval je (net als ik) altijd direct naar het eind van de pagina scrollt, hier is in het kort mijn aanbod:

Ik bied je een online programma van 28 weken met 28 video’s en werkboeken die je elke week op maandag om 9 uur ontvangt en iedere maandagavond groepscoaching. Met 4 heldere psychologische fases, te weten: 1. je verlangen, 2. je gouden gave, 3. je waarde, 4. je vonk. In het programma loop ik met je door een praktisch bewezen stappenplan waarmee jij je verlangen + kracht ontdekt, om iedere dag een stap te zetten in de richting van je Gouden Vonk. Dit proces heb ik 100% eerlijk ingericht om in actie te komen vanuit je gevoel en problemen op te lossen die zich aandienen op je pad. Zonder grote risico’s te nemen ga jij daardoor doen waarvoor je op de wereld bent…. zelfs wanneer je nu niet weet waar je naar verlangt en ook als je veranderen best spannend vindt…Zodat je meer voldoening en energie uit je werk en relaties krijgt. Een geschenk voor jezelf en van onschatbare waarde voor een ander. Het online programma kost als je ten laatste 1 januari 2020 start € 997 en dat is maar € 35,60 per week. Het heeft een werkelijke waarde van € 3108,-

Wie is Marian Janssen

Marian Janssen is transformatiespecialist. Met het 7 stappenplan van Hartendiefje, heeft ze al honderden mensen geholpen van een gestressed leven vol verplichtingen, (de kermis) naar een vrij, vitaal leven, vol creatievuur (de tempel). Doordat mensen gaan doen waarvoor ze op de wereld zijn, gaat hun Gouden Vonk aan. Werk en relaties geven energie. Dat is het grootste geschenk wat zij zichzelf kunnen geven en van onschatbare waarde voor de wereld. Ze heeft een boek geschreven “Vind je Gouden Vonk”, een 30 daagse online Snelstartcursus “Thuiskomen” en een 28 weken online programma “Je Gouden Vonk”. De afgelopen 13 jaar heeft ze als ondernemer ook mensen in transformaties in organisaties zoals de Rabobank, ProRail, Ns en UvA in beweging gebracht van A naar B.