Je Gouden Vonk

Wat is jouw geschenk aan jezelf, dat van onschatbare waarde
is voor de wereld?

Online Programma Je Gouden Vonk

Voel je ontspannen, vrij, vitaal en vol creatievuur!

Uiterlijk heb je alles voor elkaar, maar innerlijk voel je je vaak moe en niet blij. Je weet dat de situatie waar je in zit niet (helemaal) meer past.  Je verliest je in werk en relaties.

Zit jij op een punt in je leven dat je genoeg hebt van die ratrace? Zou het niet fijn zijn om wat minder met de ander bezig te zijn? Is het niet de tijd om je eigen beste vriend te worden? Te vertrouwen op je natuur en te doen waar JIJ echt blij van wordt? Ondanks wat anderen denken…….

Dat is mogelijk!

Hoe? Door het winkeltje met gratis magische kracht te vinden in jezelf, waardoor je vol vertrouwen in actie komt om te doen waarvoor jij op de wereld bent.

Een formule om bij je eigen wijsheid te komen, die “angst” de baas kan, waarvan ik niet wist dat ie bestond. Waardoor je start, doorzet en tot grootse dingen in staat bent. En jij je vrij, vitaal en vol creatievuur voelt.

Als jij wilt leren hoe je dat kunt doen, dan is dit programma; Je Gouden Vonk absoluut iets voor jou!

Ook ik probeerde jarenlang te voldoen aan de verwachtingen… en volgde het geijkte pad ‘zoals het hoort’.

Door te luisteren naar mijn verlangen ben ik van een “gestresste workaholic” die op kracht leefde verandert in een ontspannen, stabiel mens die vol levenslust opstaat!

Dat gun ik jou ook!

Dit programma haalt je kwetsbare kracht, je creatievuur en alle potentie in je naar boven, waardoor je op een ontspannen wijze tot grootste dingen in staat bent.

Het is een geschenk voor jezelf en van onschatbare waarde voor de ander.

Het programma bestaat uit 28 weken:

– maandag om 9 uur thema videoles & werkboek in je mailbox 
– maandag om 20 uur online groepescoaching (kun je terugkijken)
– 4 workshops (25 april./30 mei / 4 jul. / 5 sept.) op locatie
– 2 X – 1 op 1 persoonlijke coachgesprekken in praktijk Kortenhoef
– Bonus  als je op 6 april start zijn 28 meditaties 

4 fases van 7 weken

Je werk word je hobby en je relaties geven je energie!

FASE 1 – JE VERLANGEN
Er is iets dat je creatieproces kan versnellen, waardoor de focus wordt versterkt op wat je wilt: verlangen. Verlangen is een zeer krachtige emotie die remmingen loslaat. In ons drukke leven zit het zielsverlangen vaak verstopt in je onderbewuste. Stel je voor dat je onder water wordt geduwd. Je vraagt ​​je niet af waarom dit gebeurt. Je hebt geen tijd om je iets af te vragen, want je hebt maar één verlangen; je wilt LUCHT.  Vanuit het diepste deel van je ziel doe je alles om op adem te komen. En dat is precies waar jouw scheppingskracht ligt. Een samenwerking tussen buik, hart, handen en voeten ontwikkelt zich, die het hoofd te slim af is. Geen vragen, geen oordelen, geen remmingen, alleen puur die onverwoestbare oerkracht die verlangt naar wat je echt wilt. Als je echt dingen wilt omdraaien, moet je het in elke cel van je lichaam voelen. Je bent je eigen beste vriend en gaat van een gestresste 6 naar een ontspannen 8.

FASE 2 – JE GOUDEN GAVE
Waarvoor ben jij op de wereld gezet? Iedere ziel wil zijn volledige potentie leven. In feite wil je trouw zijn aan je eigen natuur. Je ontdekt de verborgen schatten en ook angsten in jezelf. Het is jouw uitdaging om vrede te creëren tussen verleden, heden en toekomst en transparant te zijn. In het verbinden van zwart en wit en alle kleuren van de regenboog, voorbij je blokkades, daar ligt jouw Goud. Je huidige gedrag veranderen heeft veel te maken met het transformeren van je eigen perspectief. Op jezelf en op de wereld om je heen. Je zult versteld staan van hoe wij gedefinieerd worden door de wereldvisie van de kermis om ons heen. Die is veelal gebaseerd op angst, dualiteit (wij tegen zij) en schaarste. Terwijl we allen de mogelijkheid hebben om uitbundigheid, eenheid en vitaliteit te creëren. Als je de tijd neemt voor meer momenten van stilte en rust in je dagelijks leven, kom je dichter bij je eigen perceptie. Als je gegrond bent, gebruik je jouw specifieke wijsheid. Ook al weet je het nog niet zo goed, je gaat spelen, improviseren en op verkenningstocht. Je bent thuisgekomen en je energie, zelfbewustzijn en daadkracht neemt toe!

FASE 3 – JE WAARDE VOOR DE WERELD
Het gaat om beweging en connectie vanuit je pure zelf met anderen, vanuit hartencontact. Je staat op en spreekt uit wat je denkt en voelt. Je blokkerende overtuigingen om jezelf klein te maken spelen op.  Je oefent hoe je daar voorbij kan komen. Ook al weet je het nog niet zo goed, je gaat spelen, improviseren en op verkenningstocht.  Je openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid laat je zien en dat is als een spiegel voor de ander, waardoor je groeit aan elkaar. Je verbindt vanuit raakvlakken en vraagt hulp vanuit complementaire kwaliteiten. Je handelt vanuit je eigen waarden en weet hoe waardevol je bent voor de wereld. Je hoort, ziet signalen en mensen die je verder helpen op je pad.

FASE 4 – JE VONK
Jij bent een geschenk voor jezelf en van onschatbare waarde voor de ander. Je werk en relaties geven energie. Je buik is je anker, je stuur en kompas. Je laat de controle los en geeft je over aan jouw pad. Je vertrouwt op dat wat zich intuitief aandient en je voelt je gesteunt. Je verwacht niets en staat open om te ontvangen. Je accepteert wat er is en je veerkracht bij tegenslag neemt toe. Er wordt steeds meer van het nieuwe betekenisvolle zichtbaar in je leven. In je werk, je activiteiten buiten je werk en in je relaties. Je richt je leven steeds meer in op je eigen wijze. Je bent geduldig en vergevingsgezind naar de ander. Met jouw Gevoelige Goud help je anderen, zonder jezelf te verliezen. Je voelt je vrij, vitaal en vol creatievuur.

Voel je vrij, vitaal en vol creatievuur!

🌟 De eerste stap ​die je moet zetten, als je ervoor kiest om de zon in je hart te laten schijnen

🌟 Hoe jij als ondernemende, creatieve, gevoelige gever,  je eigen beste vriend wordt

🌟 Waar het anker zit, voor innerlijke rust in de hysterische kermis waarin we zitten

🌟 Dat je gevoel als navigatietool je verlangen in iedere cel van je lichaam wakker schudt

🌟 Dat je ogen weer gaan twinkelen, als jij je Gouden Gave ontdekt

🌟 Waar je kompas zit, waardoor je makkelijk besluiten neemt en richting geeft aan je acties

🌟 Waarom deze muizenstapjes, je een megaeffect in transformatie opleveren…

🌟  De nummer 1 killer die voorkomt dat je je kostbare energie loepzuiver richt…

🌟 Waardoor je grenzen stelt en je voor jezelf bent en niet tegen de ander

🌟 Waarmee jij waardevol bijdraagt aan de ander, zonder jezelf te verliezen en de ander tekort te doen

🌟 Hoe je intens blij wordt als je vaker hartencontact maakt, voorbij je sterke stoerigheid

🌟 Hoe je ​bruist van energie als je voor jou ongewone dingen doet,​ terwijl je eigenlijk een controlfreack was

🌟 Een techniek waardoor je tot grootse dingen in staat bent, voorbij je angst….

🌟 Dat je je goed voelt als je je eigen verhaal in trilling brengt zodat het vrijheidsbeeld in NY op zijn grondvesten schudt

🌟 Dat jij je vrij, vitaal en vol creatievuur voelt als je met Je Gouden Vonk bijdraagt aan een gezondere medemens of natuur

Kom voorbij de obstakels 

Je bent vol enthousiasme begonnen met je transformatie en dan soms kom je totaal niet meer vooruit. Je voelt je schuldig omdat je er niet verder mee aan de slag gaat. Daarom geef ik de 4 LIVE workshops, waarin veel aandacht is voor persoonlijke verdieping en het opheffen van blokkades. Ook krijg je 2 een op een sessies. Daarnaast kun je een beroep doen op de groep. Het bundelen van de energie en het oplossend vermogen helpt je verder door echt gebruik te maken van de community met gelijkgestemden. Zo kun je doorbraken vieren, om hulp vragen en meedenken, delen van inzchten.

Naast dat we allemaal energie geven en ontvangen, steek ik zelf ook veel energie in de groep, want ik ben dol op obstakels overwinnen. Dat klinkt misschien gek, maar als er een probleem is, een obstakel, dan voel ik echt mijn creatieve vuur aangaan. Kom maar op, ik zal er alle effort insteken om slimme vragen te stellen en tools aanreiken om verder jou verder te laten komen.

Dat is mijn resultaatgerichte, dienstverlenende en creatieve inborst.

Iedere week steun ik je om door te gaan, door op maandagavond om 20 uur je online groepscoaching te geven. Als er geen vragen uit de groep zijn behandel ik een veelvoorkomend thema.

Hier is het volgende wat je moet doen

 In dit online programma komt alles samen. Mijn eigen transformatie ervaring. Meerdere keren heb ik het roer omgegooid. Van een managementbaan naar ondernemerschap 14 jaar geleden, terwijl ik kostwinner was. Van een goed lopend eigen bedrijf als veranderspecialist in organisaties naar het opzetten van een geheel nieuw bedrijf in persoonlijke transformatie die mensen helpt te gaan doen waarvoor ze op de wereld zijn. Zodat zij met hun Gouden Vonk bijdragen aan een gezondere mens of natuur. Al mijn liefde en energie heb ik in dit programma gestopt. Mijn 20 jaar management ervaring, mijn 14 jaar ondernemerschap, mijn creatieve therapie opleiding, mijn transformatie expertise door Qigong en Yoga. Naast een creatieve, spirituele, sociale kant heb ik ook een ondernemende en resultaatgerichte kant.

Extra bonus van 28 meditaties als je op 6 april 2020 start

 

7 x Creatieve Visualisaties (intuitief tekenen)

7 x Energie activaties (qigong op pianomuziek door mijn man)

7 x Natuurmeditaties (meditatie onder natuuropnames van uit Spanje, Frankrijk en Nederland)

7 x Ochtendritueel “De fontein van de Jeugd” (mijn ochtendritueel met de 5 Tibetaanse yoga oefeningen)

Omdat ik een beperkt aantal plaatsen heb en het succes zo groot mogelijk wil maken voor jou, wil ik van te voren even een telefonisch selectiegesprek. Ik wil dan samen met jou kijken of ik je ook echt kan helpen aan dat wat jij wilt bereiken. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt om je Gouden Vonk te vinden en tegen welke obstakels jij aanloopt. Daarna besluiten we samen of wij een goede match zijn.

 

Wie is Marian Janssen

Marian Janssen is transformatiespecialist. Met de 4 fasen van Hartendiefje, heeft ze al honderden mensen geholpen van een gestressed leven vol verplichtingen, (de kermis) naar een vrij, vitaal leven, vol creatievuur (de tempel). Doordat mensen gaan doen waarvoor ze op de wereld zijn, gaat hun Gouden Vonk aan. Werk en relaties geven energie. Dat is het grootste geschenk wat zij zichzelf kunnen geven en van onschatbare waarde voor de wereld. Ze heeft een boek geschreven “Vind je Gouden Vonk”, een 30 daagse online Snelstartcursus “Thuiskomen” en een 28 weken online programma “Je Gouden Vonk”. De afgelopen 14 jaar heeft ze als ondernemer ook mensen in transformaties in organisaties zoals de Rabobank, ProRail, NS en UvA in beweging gebracht van A naar B.