Je Gouden Vonk

Wat is jouw geschenk aan jezelf, dat van onschatbare waarde
is voor de wereld?

Online Programma Je Gouden Vonk

Voel je vrij, vitaal en vol creatievuur!

Uiterlijk heb je alles voor elkaar, maar innerlijk voel je je vaak moe en niet blij. Je weet dat de situatie waar je in zit niet (helemaal) meer past.  Je verliest je in werk en relaties.

Zit jij op een punt in je leven dat je genoeg hebt van die ratrace? Zou het niet fijn zijn om wat minder met de ander bezig te zijn? Is het niet de tijd om je eigen beste vriend te worden? Te vertrouwen op je natuur en te doen waar JIJ echt blij van wordt? Ondanks wat anderen denken…….

Dat is mogelijk!

Hoe? Door het winkeltje met gratis magische kracht te vinden in jezelf, waardoor je vol vertrouwen in actie komt om te doen waarvoor jij op de wereld bent.

Een formule om bij je eigen wijsheid te komen, die “angst” de baas kan, waarvan ik niet wist dat ie bestond. Waardoor je start, doorzet en tot grootse dingen in staat bent. En jij je vrij, vitaal en vol creatievuur voelt.

Als jij wilt leren hoe je dat kunt doen, dan is dit programma; Je Gouden Vonk absoluut iets voor jou!

Ook ik probeerde jarenlang te voldoen aan de verwachtingen… en volgde het geijkte pad ‘zoals het hoort’.

Door te luisteren naar mijn verlangen ben ik van een “gestresste workaholic” die op kracht leefde verandert in een ontspannen, stabiel mens die vol levenslust opstaat!

Dat gun ik jou ook!

Dit programma haalt je kwetsbare kracht, je creatievuur en alle potentie in je naar boven, waardoor je op een ontspannen wijze tot grootste dingen in staat bent.

Het is een geschenk voor jezelf en van onschatbare waarde voor de ander.

Het programma bestaat uit 28 weken van intensieve begeleiding en is vanwege de Corona crisis 100% online:

– maandag om 9 uur thema videoles & werkboek in je mailbox 
– maandag om 20 uur online groepescoaching (kun je terugkijken)
– 4 workshops op online van 2 uur

4 fases van 7 weken

Je werk word je hobby en je relaties geven je energie!

FASE 1 – JE VERLANGEN OM BIJ TE DRAGEN
Er is iets wat groter is dan geluk. Het is betekenis geven aan je leven door bij te dragen aan een ander. Er is iets wat je creatieproces kan versnellen, waardoor de focus wordt versterkt op wat je wilt: je verlangen om groots bij te dragen aan een ander zonder jezelf te verliezen. Verlangen is een zeer krachtige emotie die remmingen loslaat. In ons drukke leven zit het verlangen vaak verstopt in je onderbewuste. Stel je voor dat je onder water wordt geduwd. Je vraagt ​​je niet af waarom dit gebeurt. Je hebt geen tijd om je iets af te vragen, want je hebt maar één verlangen; je wilt LUCHT.  Vanuit het diepste deel van je lijf doe je alles om op adem te komen. En dat is precies waar jouw scheppingskracht ligt. Geen vragen, geen oordelen, geen remmingen, alleen puur die onverwoestbare oerkracht die verlangt naar wat jij wilt en als je dat in elke cel van je lichaam voelt onstaat de focus om het te gaan realiseren.

FASE 2 – JE GOUDEN GAVE
Je wilt graag je volledige potentie leven en dicht bij je eigen natuur blijven. Als de schoenmaker bij zijn leest blijft, dan levert jouw dat het meeste energie en voloening op. Je ontdekt je nieuwe rollen die beter passen bij je verlangen. Als je deze rollen gaat oefenen ontdek je verborgen schatten en ook angsten in jezelf. Je oefent met het omgaan met deze angsten en je niet langer tegen te laten houden. Je komt voorbij blokkades en daar vind je nog meer van jouw Goud.  Je speelt de hoofdrol in je eigen film en je maakt bewust keuzes op basis van je waarden. Je eigen bijzondere Gave herontdek je. Je krijgt een eigen gezicht, waarin verleden, heden en toekomst samenkomen! Je zelfbewustzijn en je geloof in wat jij kan bijdragen aan de wereld neemt toe.

FASE 3 – JE WAARDE VOOR DE WERELD
In feite wil je trouw zijn aan je eigen natuur en tegelijkertijd waardevol zijn voor de ander. Dan voel jij je vrij, vitaal en vol creatievuur. Je huidige gedrag veranderen heeft veel te maken met het transformeren van je eigen perspectief. Op jezelf en op de wereld om je heen. Je zult versteld staan van hoe wij gedefinieerd worden door de wereldvisie van de kermis om ons heen. Die is veelal gebaseerd op angst, dualiteit (wij tegen zij) en schaarste. Terwijl we allen de mogelijkheid hebben om uitbundigheid, eenheid en vitaliteit te creëren. Er onstaat connectie met anderen, vanuit hartencontact. Je staat op en spreekt uit wat je denkt en voelt. Je handelt vanuit je eigen waarden en weet hoe waardevol je bent voor de ander. Je hoort, ziet signalen en mensen die je verder helpen op je pad. Jouw Goud ziet de wereld in je persoonlijke relaties, in je werk en op social media weten anderen waarvoor je staat.

FASE 4 – JE VONK
Je vertrouwt op dat wat zich intuitief aandient en laat de controle wat meer los. Je zit vol nieuwe ideeen en gaat onverschrokken je nieuwe werk en leven invullen. Je gaat op pad. Je verwacht niets en staat open om te ontvangen. Je komt obstakels tegen. Je veerkracht is groter, want je weet wat je moet doen bij tegenslag. Je verlangen is zo groot, dat opgeven geen issue is. Je wordt creatief en steeds meer van het nieuwe betekenisvolle wordt zichtbaar in je leven. In je werk, je activiteiten buiten je werk en in je relaties. Je richt je leven geheel op je eigen wijze in.  Met jouw Gevoelige Goud help je anderen, zonder jezelf te verliezen. Je bedenkt je eigen verdienmodule. Dat is een combinatie van verschillende werkzaamheden die je leven financieel mogelijk maken. Jij bent een geschenk voor jezelf en van onschatbare waarde voor de ander. Je werk en relaties geven energie.

Voel je vrij, vitaal en vol creatievuur!

🌟 De eerste stap ​die je moet zetten, als je ervoor kiest om de zon in je hart te laten schijnen

🌟 Hoe jij als ondernemende, creatieve, gevoelige gever,  je eigen beste vriend wordt

🌟 Waar het anker zit, voor innerlijke rust in de hysterische kermis waarin we zitten

🌟 Hoe jij je gevoel als navigatietool gebruikt, in iedere cel van je lijf voelt waar je naar verlangt

🌟 Dat je ogen weer gaan twinkelen, als jij je Gouden Gave ontdekt

🌟 Waar je kompas zit, waardoor je besluiten neemt die goed voor je zijn

🌟 Waarom deze ongewone muizenstapjes, je een mega effect opleveren…

🌟 De nummer 1 killer die voorkomt dat je je kostbare energie loepzuiver richt…

🌟 Waardoor je grenzen stelt en je voor jezelf bent en niet tegen de ander

🌟 Waarmee jij waardevol bijdraagt aan de ander, zonder jezelf te verliezen 

🌟 Hoe je intens blij wordt als je vaker hartencontact maakt, voorbij je stoerigheid

🌟 Hoe je ​bruist van energie als je voor jou ongewone dingen doet,​ terwijl je graag controle houdt

🌟 Een techniek waardoor je tot grootse dingen in staat bent, voorbij je angst….

🌟 Weten hoe je je eigen verhaal in trilling brengt, zodat het vrijheidsbeeld in NY op zijn grondvesten schudt

🌟 Dat jij je vrij, vitaal en vol creatievuur voelt als je met Je Gouden Vonk bijdraagt aan een ander

Hoe Karin haar Gouden Vonk heeft gevonden

Alles samen gebracht

Mijn intuitieve, creatieve, sociale kant en mijn resultaatgerichte ondernemerschap zitten in dit programma

Al mijn liefde, energie, werkervaring en kennis uit vele opleidingstrajecten heb ik in het programma Je Gouden Vonk gestopt. 

(project)Manager
Mijn 17 jaar management ervaring bij Tempo-Team Uitzendbureau en in de databsemarketing Cendris (onderdeel Post.nl).
Toegevoegde waarde voor jou: door deze ervaring kan ik grote groepen mensen begeleiden volgens een goed doordacht plan.

Ondernemer
Ik heb een eigen bedrijf opgestart, terwijl ik kostwinner was. Na 12 jaar heb ik dit goed lopende eigen bedrijf ‘Samenbrengen’ omgeturnd en heb ik, terwijl ik kostwinner was en mijn man zijn rug brak, de academie “van de kermis naar de tempel” opgericht.
Toegevoegde waarde voor jou: door deze ervaring kan ik je helpen in een situatie die onmogelijk lijkt, kansen te creeren en obstakels te overwinnen. Het in de wereld zetten van dat wat je altijd al wilde behoeft geen ideale sitautie. De nood kan je ook aanwenden om creatief naar oplossingen te zoeken. Ik kan je wegwijs maken met je verdienmodel en in het online ondernemerschap.

Transformatie specialist
Ik heb 12 jaar als ondernemer grote organisaties zoals Proail, NS, Rabobank, UvA geholpen als met hun veranderprogramma’s. Als rechterhand van de programamanager bedacht ik inteventies, bracht mensen samen, zette communicatieplatforms- en tools om management en medewerkers samen te laten werken aan een lonkend nieuw perpectief.
Toegevoegde waarde voor jou: op basis hiervan weet ik welke stappen je moet nemen en welke gereedschappen je nodig hebt om de obstakels te overwinnen als je huidige situatie naar de gewenste situatie te komen.

Trainer 
Ik heb mijn verrijkt in persoonlijke ontwikkeling en lesprogramma’s maken door HBO pedagogiek, HBO creatieve therapie, trainingsopleiding CRM.
Toegevoegde waarde voor jou: op basis hiervan heb ik een lesprogramma ontwikkeld vanuit verschillende leerstijlen, met behapbare verrassende oefeningen die jou laten starten, in beweging brengen en laten volhouden, ondanks tegenslag. 

Levensles schrijver
Vanaf 2018 schrijf ik de ervaringen van mijn klanten en mijn eigen levenslessen op. Dat verwerk ik in mijn blogs, heb ik gebundeld in mijn boek Je Gouden Vonk en gebruik ik in mijn lesprogramma’s.
Toegevoegde waarde voor jou: hierdoor heb jij een laagdrempelig voorbeeld hoe je de kennis en ervaring uit de opleiding toe kan passen.

2X BONUS 

BONUS 1
– 7 x Creatieve Visualisaties (intuitief tekenen)
– 7 x Energie activaties (qigong op pianomuziek door mijn man)
– 7 x Natuurmeditaties (meditatie onder natuuropnames)
– 7 x Ochtendritueel “De fontein van de Jeugd” (mijn ochtendritueel)

BONUS 2
– 2 X – 1 op 1 persoonlijke online FACETIME of ZOOM coachgesprekken 

Interesse? Dit is wat je moet doen

Ik kan me voorstellen dat als jij meer betekenis wilt geven aan je leven door te doen waarvoor jij op de wereld bent, je mij even wilt spreken. Dit is een belangrijke keuze voor jou, waar jij 28 weken jezelf aan commiteerd.

Het is een doordacht traject waar jij en ik veel energie in gaan steken zodat jij stap voor stap je leven anders in gaat richten, zonder al te grote risico’s te nemen. Meer zorg voor jezelf, meer bijdragen aan de ander en aan de natuur.

Dan wil je niet over 1 nacht ijs gaan. Ik werk altijd met kleine gemotiveerde groepen. Als jij wilt kijken of jij hiervoor in aanmerking komt, meld je dan even aan voor een selectiegesprek.  Kun jij en ik kijken of we bij elkaar passen. Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Hartelijke groet,

Marian Janssen

Wie is Marian Janssen

Marian Janssen werkte jarenlang als manager bij TempoTeam en in de databsemarketing. Ze is sinds 2006 ondernemer, creator, communicator en transformatiespecialist.

Voor verandertrajecten ontwikkelde zij communicatie concepten en bracht mensen samen bij o.a. Rabobank, ProRail, NS, UvA.

Verder is Marian de oprichter en CEO van de Academie VandeKermisnaardeTempel, die inmiddels meer dan 100 gamechangers heeft geholpen om met hun Gouden Gave groots bij te dragen aan een gezondere wereld.