Nieuw Boek onthult... Hoe Jij Je Gouden Vonk Ontdekt?

... zodat je werk je hobby wordt en je relaties je energie geven.

Ben jij er klaar voor om ‘eindelijk’ uit te vinden waarvoor jij op de wereld bent? Wil jij de concrete stappen ontvangen om Je Gouden Gave te vinden?

Waardoor je je vrij, vitaal en vol creatievuur voelt en waardevol bijdraagt aan anderen? In je relaties thuis, in een project, werk of eigen bedrijf? Dan is dit boek het belangrijkste boek dat jij gaat lezen!

Dit is wat je krijgt

In dit boek ontdek je de 7 stappen om je Gouden Vonk te activeren, zodat jij een vrij en vitaal leven kunt leiden, vol creatievuur.

Aan de hand van levenslessen van mijn cliënten en mijzelf beschrijf ik in 88 pagina’s hoe je start, obstakels overwint en gaat doen wat je altijd al wilde! Door de 21 oefeningen word je bewust wie je bent, waar je naar verlangt en welke waardevolle bijdrage jij te leveren hebt.

Als jij waardevol bijdraagt aan de ander zonder jezelf te verliezen, dan krijg je energie uit je werk en relaties!

Wie wil nou niet weten wat je van nature het allerbeste kan, het allerliefste doet? Hoe prachtig is het als je ertoe doet en een reden hebt waarvoor je je bed uitkomt? Je Gouden Vonk is een geschenk voor jezelf en van onschatbare waarde voor een gezondere wereld! 

Ook ik, probeerde jarenlang te voldoen aan de verwachtingen… en volgde het geijkte pad. Ik had me teveel aangepast en had mijn aandacht gericht op het blij maken van anderen. 

In een vakantie op de camping in Slovenië, tijdens een buikmassage ontdekte ik dat ik alles voor elkaar had: een succesvolle baan, een paar vakanties per jaar en een fijne relatie, maar van binnen was ik niet blij!

Tijdens die vakantie besloot ik dat ik mijn natuur trouw wilde zijn. Ondanks dat ik kostwinner was en op zag tegen de onzekerheden, ben ik gaan luisteren naar mijn verlangen. Door een gedegen, eenvoudig en gestructureerd plan met 7 stappen ben ik getransformeerd van een “gestresste workaholic” die op kracht leefde naar een ontspannen ondernemer. Ik voel me vrij, vitaal en vol creatievuur!

Dat gun ik jou ook en daarom wil ik jou in mijn boek helpen in 7 stappen je Gouden Vonk te activeren. 

Wat je gaat ontdekken in het boek is:

✅ Hoe je tot rust komt in de hysterische kermis…
✅ Hoe je steviger in je schoenen gaat staan…
✅ Waar je naar verlangt en wat Jouw Gave is…
✅ Met welk voedsel Je Gouden Vonk groot groeit…
✅ De “truc” om iedere dag een stap te zetten…
✅ Hoe je voorkomt afgeleid te raken door relschoppers…
✅ Hoe je de zon in je eigen hart en dat van de ander laat schijnen…

In 3 Simpele Stappen Naar Een Vrij En Vitaal Leven Vol Creatievuur!

 

 

Dit boek gaat ervoor zorgen dat je energie krijgt uit werk en relaties. Wat je zult gaan lezen en stap voor stap gaat doen is het volgende:

 

1. Allereerst ga je het contact met jezelf herstellen en leren meer te voelen en minder na te denken. En je maakt jezelf vrij van de verwachtingen van anderen en komt erachter waar je zelf naar verlangt.

2. Daarna begint het vrije spelen en improviseren met voelen, verwoorden en doen passend bij je verlangen.  Jezelf vanuit allerlei invalshoeken opnieuw ontdekken en verdiepen.

3. Vervolgens voel je je vrij en blij, omdat je je leven op je eigen wijze invult.  Je leert je obstakels overwinnen. Je werk word je hobby en je relaties geven je energie. 

 

Hier zijn een aantal reacties van mensen die het boek al hebben gelezen:

 

Ideaal als je niet weet hoe je je situatie moet veranderen!

Het stappenplan in dit boek doet al het zware werk voor jou:

Het boek gaat je helpen om te starten. Ik neem je bij de hand om iedere dag een stapje te nemen.  Ook gaan we in op de verschillende obstakels die je kan tegenkomen en hoe je weer opstaat als je valt.

Ondanks tegenslagen de veerkracht krijgt om weer in balans te komen.

Het zorgt ervoor dat je in beweging komt, waardoor het uiteindelijk helemaal niet zo moeilijk is als je dacht om je situatie te veranderen…

Wanneer jij de tijd neemt voor jezelf om je naar binnen te keren en actie onderneemt op alles wat ik je in dit boek laat zien, dan weet ik zeker dat jij geweldige resultaten met dit boek gaat behalen.

Zo bestel je het boek

 

Bestellen gaat eenvoudig. 

De kosten van het boek zijn eenmalig € 9,97 en je ontvangt het boek direct in je mailbox.
Je hoeft dus niet te wachten op bezorging, maar kunt gelijk starten met lezen.

Ik weet dat € 9,97 extreem goedkoop is…

Ik geef je dit boek voor die prijs om mijn waarde aan jou te laten zien. Zo kun je me een beetje beter leren kennen.

Mijn hoop is natuurlijk dat je het boek geweldig vindt. Dat het de start is van een relatie met mij, waardoor jij kan kijken of ik je verder kan helpen en of mijn werkwijze je aanspreekt.

Is er een garantie? Jazeker!

Een 14 dagen 100% niet tevreden geld terug garantie.

Ik verzeker je ervan dat jij dit boek geweldig gaat vinden. Mocht dat niet het geval zijn, dan geef ik je direct je € 9,97 terug + mag je ook nog eens het boek gratis houden.

Ben je niet tevreden? Stuur een mailtje naar marian@vandekermisnaardetempel.nl of bel me even op: 06 51882764. Dan geef ik je direct je € 9,97 terug, zonder ingewikkelde vragen te stellen. Hoe eerlijk is dat? Dit aanbod is echt gelimiteerd. Vraag daarom nu jouw boek aan, voordat het aanbod verdwijnt.Bedankt voor het lezen van deze brief en ik kijk ernaar uit van je te horen wat je van het boek vond!

Marian Janssen

PS: Voor het geval je (net als ik) altijd direct naar het eind van de pagina scrollt, hier is in het kort de deal:

Ik bied je een boek van 88 pagina’s met 21 eenvoudige praktische oefeningen. Waarin ik je uitleg hoe jij kunt gaan doen waarvoor je op de wereld bent met je Gouden Vonk…. zelfs wanneer je nu niet weet waar je naar verlangt en je veranderen best spannend vindt…

Het boek kost € 9,97.

In het boek loop ik met je door een in de praktijk bewezen stappenplan waarmee je je verlangen ontdekt, je bijzondere kwaliteiten en je magische kracht, waardoor je iedere dag een stap neemt om je verlangen te vervullen.

Het proces is gericht op in actie komen vanuit je gevoel. Improviseren, spelen en jezelf managen om problemen op te lossen die zich aandienen op je pad.

Dit proces heb ik 100% eerlijk ingericht om jou oprecht te helpen meer betekenis te geven aan je leven.

Als het boek niet bevalt, laat het mij direct weten. Dan geef ik je direct je € 9,97 terug. En je mag dan zelfs het boek gratis houden.