Wat deze man presteert is ongekend en dat heeft zoveel indruk op mij gemaakt. Hij heet Aart.

Aart is de verpleeghuisarts van onze steeds vergeetachtiger wordende 92-jarige vader. Hij is zo iemand die het verschil maakt, voor honderden ouderen, hun familie en collega’s. Aart leeft en werkt vanuit zijn Gouden Vonk, zoals ik dat noem. Hij combineert zijn persoonlijke gave, zijn kennis en zijn enorme passie voor zijn vak, op ongekende wijze.

Als ik hem voor het eerst ontmoet oogt hij ontspannen. Aart brengt ons de allermoeilijkste boodschappen met compassie en hij is tegelijkertijd zeer daadkrachtig. Zijn eigen welzijn leidt niet onder het welzijn van anderen. Je ziet gewoon aan zijn prethoofd dat hij energie krijgt uit zijn werk en relaties.

Je Gouden Vonk klinkt zo hoogdravend misschien, maar ook jij hebt hem! Geloof me, je leven krijgt betekenis en je voelt je vrij, vitaal en vol creatievuur en draagt onvoorstelbaar veel bij in je werk of relaties. Je kunt het onderzoeken in mijn online workshop

‘Hoe jij je Gouden Gave inzet. JUIST NU’

Ik geef hem je cadeau!

Mijn Gouden Gave is je te helpen met het overwinnen van de obstakels die je in weg zitten om je eigen verlangen te volgen.

Ik spoor je aan spelenderwijs en vanuit verschillende creatieve invalshoeken te ontdekken wat je het allerliefste doet, te geven waar je het meest van hebt en te doen wat je het allerbeste kan.

De 7 elementen om Je Gouden Vonk te vinden deel ik met jou. Live, tijdens de workshop!

Ik laat je een van mijn formules, de meest eenvoudige, zien, zodat jij weet hoe je voorbij blokkades kunt komen. Ook heb ik Evelien uitgenodigd, iemand die ik begeleid. Want hoe leuk is het als je LIVE van iemand hoort wat er in haar leven is veranderd sinds ze leeft vanuit haar Gouden Gave. En… ik geef je een krachtige opdracht, waardoor je direct al een begin kan maken Je Gouden Gave te ontdekken.

Hier is jouw kans!! Ik leg hem voor je klaar. Aan jou de keuze om hem te pakken!

Deze online workshop “Intuïtief tekenen” is tijdelijk GRATIS. Je hoeft niet te kunnen tekenen.

 >>> GEEF JE OP