Een onverwachte email💓

Mijn vader is bijna 91 jaar. Na een pauze van 3 maanden, omdat hij een beetje pijn had aan zijn heup, tennist hij weer 2 keer in de week. 

Hij heeft een vriendin van 70, die hem fantastisch ondersteunt.

Ken je die uitdrukking? Tell yourself a better story and you get a better life van

@iamjosephmcclendon 

Nou mijn vader vertelt zichzelf dat ie jong is en nog alles kan. Alhoewel hij het toch ook wel wat onverstandig vond dat zijn rijbewijs weer met 5 jaar verlengd is. Ha ha 🙂 Maar ja, hoe stoer hij ook is, zijn geheugen laat hem steeds vaker in de steek. Dus vroeger was hij best vaak online. Heeft zelfs 3 computers. Van 10 jaar oud tot een jaar oud. Want Spullen weggooien kan natuurlijk niet😍

Maar het laatste jaar kregen we eigenlijk bijna geen emails meer van hem. Wist ie ineens niet meer hoe het werkte! 

Tot van de week. Ik ineens deze email kreeg. Hij had via facebook (waaaaat? Hoe komt ie daar nu op??) mijn gratis e-book gedownload. Hier een stukje van zijn email die mjj even volledig van slag bracht en mijn hart met liefde vervulde. 

Hallo Lieve Marian, 

ik heb je artikel (hjj bedoelt mijn gratis e-book) afgedrukt!

Compliment: een leuke foto van je, plus een mooi verhaal, hoe je gezocht hebt naar je

beroepskeuze en dat wat je leuk vindt. Je bent begaan met mensen, je wil iets betekenen voor hen. Prima,

een vorm van naasten liefde.

Ik voel me daar aan verwant

Je bent wel echt hard met je zelf bezig geweest!!

En ………………..gelukkig  kun je goed omgaan met kritiek en heb je zelfkritiek. 

Houd ons op de hoogte. Veel succes in deze!!! Hartelijke groeten,

Pa.❤️❤️❤️❤️