Schrijven in liefde

Ik ben nu in Zuid Spanje om 2 weken te schrijven en tussendoor te wandelen. Ik zit in Gádor in een B&B zoals dat oorspronkelijk bedoeld is. Een kamer in een huis van een stel van 40 jaar met 3 honden. Als je het feitelijk bekijkt is het de meest slechte plek die je kan bedenken. Het zit naast een spoorlijn. Ik heb een kamer aan de Noordkant. De tuin ligt vol troep van oude planten en speelgoed. En de wifi doet het slecht.

Toch is het de beste plek om te zijn, want er heerst een en al gastvrijheid en liefde!

Ons huis is van jou zeggen ze! En dat zeggen ze niet alleen, maar dat laten ze ook de hele dag blijken! Met zelf gebakken brood, lekkere koffie, liefdevolle woorden en gemeende interesse, mooie adviezen over de omgeving en humor. En Ghara, de gastvrouw heeft net een boek geschreven! Hoe mooi!